неделя, 29 май 2011 г.

"Лайм и лавандула " КФП № 68



 Привет! Тази картичка ще я включа в предизвикателството на Двете Елши "Лайм и лавандула" . За голямата роза използвах техниката "Пергамано"  и заради това присъства белия цвят в картичката. Останалите елементи направих с quilling . Благодаря, за интересното предизвикателство, това е една от любимите ми цветови комбинации. До скоро... :) :) :)

понеделник, 23 май 2011 г.

"Картичка с акордеонен елемент" КФП №67




Привет отново :) Допадна ми използването на цветни моливи при направата на картички и реших отново да ги използвам за това предизвикателство.  Надявам се на вас също да ви хареса крайния резултат. До скоро.. :) :) :)

четвъртък, 19 май 2011 г.

"Картичка за дипломиране" КФП № 66



Здравейте! Направих  тази абитуриентска картичка специално за новото предизвикателство. Реших този път да сведа до минимум цветните хартийки  и да отдам внимание на цветните моливи, тънкописци и тушовете.. Надявам се крайният резултат да ви допадне :)

неделя, 15 май 2011 г.

"Любов, магическа реалност" КФП № 65

картичка- чантичка



Здравейте! Направих тази картичка за предизвикателството на Kaxala. Цветовете на снимките не излязоха каквито са в действителност, но след една доста дълга фотосесия това беше най-добрия резултат. Фона на картичката е в люляково лилаво, пеперудата е много, много розова , а пък дръжките са винено червени.В направата на картичката включих както техниката quilling, така и лепене на салфетка върху хартия, с помощта на кухненско фолио и ютия. Дори и малко по бледа, надявам се все пак да ви хареса.... Успешен ден! :) :) :)